Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Bändin solisti myöhästyy X Factorin koelauluista – Michael Monroe ärähtää: ”Kukaan ei jaksa enää katsella tuollaista sähläystä”

Lahtelaisyhtye Adam & Eve ei tee tuomareihin vaikutusta ensisilmäyksellä.  

X Factor Suomi -ohjelman seuraavassa jaksossa sunnuntaina 18. helmkuuta nähdään muun muassa Lahdesta ponnistava yhtye Adam & Eve, joka kuvailee itseään EDM-vaikutteiseksi poprock-bändiksi.

Bändin koelaulu ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä risteilyisäntänä työskentelevä solisti Matti on auttamatta on myöhässä. Tuomarivalmentajat eivät ilahdu aikataulun pettämisestä ja etenkin Michael Monroe vaikuttaa pöyristyneeltä.

– Toi ei ole kyllä hyvä juttu. Kukaan ei jaksa enää nykypäivänä katsella tuollaista sähläystä ja sekoilua, Monroe toteaa tyrmistyneenä.

Saako Adam & Eve solistin paikalle? Entä onnistuuko bändi vakuuttamaan tuomarivalmentajat? Se selviää sunnuntaina 18. helmikuuta X Factorissa.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme