Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Brittilaulaja Matt Terryltä erikoinen reaktio suomalaiseen hittikappaleeseen: "Voi hyvänen aika!"

X Factor -kilpailussa Saara Aallon tueksi saapunut Brittien X Factor -voittaja Matt Terry häkeltyy suomalaisesta musiikista.

X Factor -kilpailussa ollaan edetty tuomareiden tapaamiseen. Tyttöjä valmentavan Saara Aallon apujoukoksi vaikeaan tilanteeseen on saapunut Brtittien X Factor -voittaja Matt Terry. Aallon joukkueessa on jäljellä enää neljä kilpailijaa, joista kaksi etenee 15.4. alkaviin livelähetyksiin.

Kotkasta kotoisin oleva 24-vuotias Ella tepponen saa Terryn häkeltymän Kasmirin Iholla-tulkinnallaan.

– Voi hyvänen aika! En ymmärrä suomea, mutta tuntuu kuin ymmärtäisin täysin, mistä hän laulaa. Todistit juuri, kuinka musiikki on universaalia, Terry kertoo.

Ella Tepposen upeasta lauluäänestä ja tulkinnasta huolimatta Saara ja Matt jäivät mietteliäiksi esityksen jälkeen. Heidän Tepposen stailaus ei tukenut esitystä. 

– Hänen ulkonäkönsä ja asunsa eivät sopineet yhteen hänen äänensä kanssa, Saara Aalto pohtii. 

– Totta. Hänen vaatteensa olivat hieman turvalliset ja äänensä puolestaan oli mieletön. Hänen äänensä ja persoonallisuutensa eivät sovi hänen ulkokuvaansa, Matt tuumii.

Pääseekö Ella jatkoon? Se selviää X Factorissa sunnuntaina 1.4.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme