Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Brittimedia huomioi Saara Aallon uuden X Factor -pestin – hehkuttaa esiintymis- ja laulutaitoja

Suomalaistähden mukanaolo X Factorissa huomioitiin Englannin mediassa.

Britannian X Factor -kisassa toiseksi viime syksynä sijoittuneen laulajatähti Saara Aallon tuomaripesti Suomen X Factorissa huomioitiin brittimedia OK:n nettisivuilla.

Artikkelissa kerrotaan, että kisan päätuomarina toimii entinen Hanoi Rocks -nokkamies Michael Monroe ja muita tuomareita ovat toinen laulajatähti Suvi Teräsniska sekä räppäri Mikael Gabriel. Myös Monroen ja Aallon yhteisestä The Voice of Finland -historiasta mainitaan jutussa.

Aallon laulukilpailuhistoriasta mainitaan myös osallistumiset Talent-ohjelmaan ja Suomen euroviisukarsintoihin eli Uuden musiikin kilpailuun.

Uutisessa kerrotaan, että Aalto tulee mentoroimaan tiimiään Skypen välityksellä kotoaan Lontoosta. Tekstissä myös siteerataan Aallon kommentteja MTV:n julkistusuutisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme