Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Cheekin jättihitillä laulanut Hanna-Maaria hakee X Factoriin – onko taustalaulaja valmis astumaan parrasvaloihin?

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa sunnuntaina nähdään Hanna-Maaria Tuomela, joka on päässyt työskentelemään Suomen eturivin artistien kanssa.

Brittiläiseen formaattiin perustuva laulukilpailu X Factor Suomi polkaistaan käyntiin sunnuntaina 4. helmikuuta ensimmäisillä koelauluilla.

Kauden avausjaksossa nähdään toinen toistaan lahjakkaampia esiintyjiä. Kokelaiden joukossa on myös 30-vuotias Hanna-Maaria Tuomela, joka uskoo, että ohjelma on hänen viimeinen tilaisuutensa tiellä tähteyteen.

Tuomela on työskennellyt musiikin parissa jo pitkään. Hänen äänensä saattaa olla tuttu muun muassa monelle Cheek-fanille, sillä Tuomela laulaa Sä huudat -jättihitin lauluosuudet. Lisäksi Tuomela on ollut X Factor Suomi -tuomarivalmentaja Saara Aallon taustalaulaja.

– Olen tehnyt tosi paljon muiden artistien taustalla töitä ja nauttinut siitä, mutta olen tehnyt myös omaa musiikkia pienestä pitäen, Tuomela kertoo tuomareille.

Nyt Tuomela kokee olevansa valmis astumaan esiin taustalaulajan paikalta. Nainen kuitenkin kokee, että naislaulajien kenttä on niin täynnä, että tähteyteen breikkaaminen on erittäin haastavaa.

Hanna-Maarian ja monen muun kokelaan kohtalo selviää sunnuntaina 4. helmikuuta X Factor Suomi -ohjelmassa.

Katsomo-video ei ole saatavilla


X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme