Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Draamaa kulisseissa! Michael Monroe riitojen selvittelijänä: "En rupea katsomaan ketään kusipäätä bändissä"

Michael Monroe kertoo kokemuksistaan bändiriitojen selvittelyjen yhteydessä.

X Factorissa mukana olevalla Sana-bändin naisduolla on ollut riitaa ohjelman kuvauksien aikana. Kaksikko Sana ja Rela avautuivat riidoistaan tuomarivalmennuksessa. 

– Meillä on ollut vähän keskinäistä riitaa. Rela koki, että emme ole tasapainossa, koska minä olen dominoivampi osapuoli yhtyeessä. Olemme käyneet siitä keskusteluja, Sanna Rönnberg sanoo ohjelmassa.

Bändin nimi Sana tulee Sannan nimestä ja duon toinen osapuoli Laura "Rela" Wäre kokee olevansa altavastaaja.

– Olen ollut Sannalla vähän keikkalaulajana enkä niin vahvasti suunnittelemassa kaikkea. Tuli sellainen olo, että olenko altavastaaja, Wäre kuvailee tilannetta.

Naiset saivat välit selvitettyä ja riidat ovat jopa yhdistäneet duoa. 

Bändien valmentajana toimiva Michael Monroe kertoo, että bändissä yhteishenki on tärkeää.

– Ei väliä kuinka hyvä soittaja on, tärkeämpää on asenne ja se tyyppi. Kaiken maailman virtuooseja on, mutta en minä rupea katsomaan ketään kusipäätä bändissä, Monroe kertoo.

Kilpailussa on neljä joukkuetta, joista jokaista valmentaa yksi kilpailun tuomareista. Mikael Gabriel valmentaa poikia, Saara Aalto ohjeistaa tyttöjä, Suvi Teräsniska luotsaa yli 25-vuotiaita ja Michael Monroe valmentaa bändejä.

Jokainen joukkue esiintyy vuorollaan tuomareiden luona, jossa heillä on mukanaan heille läheinen julkisuudesta tuttu henkilö auttamassa laulajien valinnassa. Sunnuntain jaksossa nähdään Monroen tuomarikaverina muusikko Sami Yaffa. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme