Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Räppäri takeltelee sanoissaan X Factorissa: ”Jos laulat oman biisisi, sen pitää mennä putkeen”

Tulevana sunnuntaina selviää, ketkä Mikael Gabrielin valmentamista pojista nähdään X Factor Suomi -ohjelman suorissa lähetyksissä.

X Factor Suomi -ohjelman seuraavassa jaksossa sunnuntaina 8. huhtikuuta nähdään Mikael Gabrielin ja Suvi Teräsniskan valmennettavien kohtalon hetket. Vuorossa on tuomarien tapaaminen, jossa MG:n ja Teräsniskan luotsaamien tiimien parhaat laulajat taistelevat paikoistaan livelähetyksissä.

Jaksossa nähdään myös draamaa, kun MG:n tiimissä laulava Werneri Heinonen esittää oman kappaleensa ja nuori mies unohtaa tyystin sanat. Kappaleen alku venyy ja tuomarivalmentajan kasvoille leviää tyrmistys.

Kuinka Wernerin käy? Se selviää X Factorissa seuraavassa jaksossa!

X Factorin ensimmäinen livelähetys nähdään sunnuntaina 15. huhtikuuta MTV3-kanavalla. Koko kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta. Myös Xtra Factor Suomi -ohjelman lähetysaika muuttuu, sillä kulisseihin sukelletaan jatkossa heti livelähetysten jälkeen kello 21 MTV3-kanavalla.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme