Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Finalistijoukko selvillä – nämä kahdeksan esiintyjää pääsivät X Factorin livelähetyksiin!

X Factor Suomi -ohjelman kahdeksan parhaan kärki on nyt selvillä. Ensimmäinen suora lähetys nähdään sunnuntaina 15. huhtikuuta.

Videolla artikkelin yläosassa SANA-yhtye pääsi Michael Monroen oppiin. 

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa ovat selvittäneet tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Yli 25-vuotiasta jatkoon pääsivät Hanna-Maaria Tuomela ja Henri-Aleksi Pietiläinen. Pojista suorissa lähetyksissä laulavat Viktorio Angelov ja Raid Amiri. Tytöistä jatkossa ovat Tika Liljegren ja Fanny Falk. Bändeistä mukana rokkaavat 6G ja SANA.

Ensimmäinen livelähetys nähdään sunnuntaina 15. huhtikuuta MTV3-kanavalla. Koko kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta. Myös Xtra Factor Suomi -ohjelman lähetysaika muuttuu, sillä kulisseihin sukelletaan jatkossa heti livelähetysten jälkeen kello 21 MTV3-kanavalla.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme