Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Häkellyttävä paljastus – Saara Aalto sai yllättäen velipuolen, joka tunnisti siskonsa televisiosta

Saara Aalto kertoo The Sun -lehden haastattelussa, että hänen ja velipuolen sukulaisuus on vahvistettu DNA-testillä.

Vuoden 2016 X Factor UK -kilpailu muutti suomalaislaulaja Saara Aallon elämän suuntaa yllättävilläkin tavoilla. Kansainvälisen huomion ja uuden levytyssopimuksen lisäksi Aalto sai uuden perheenjäsenen, isoveljen.

Aalto kertoo The Sun -lehden haastattelussa, että Mikael-veli otti häneen yhteyttä, kun oli nähnyt Saaran laulavan televisiossa. Mikael oli tunnistanut hänessä samanlaisia piirteitä kuin itsessään.

– Se on älytöntä. Asuimme samassa kaupungissa 18 vuoden ajan, mutta vasta kansainvälinen televisio-ohjelma tuo meidät yhteen, Aalto hämmästelee haastattelussa.

Aallon isä myönsi, että hänellä oli yhden illan suhde ennen kuin tapasi Aallon äidin. Sukulaisuus varmistettiin DNA-testillä.

– Tämä on upea yllätys, eikä tässä ole mitään negatiivista. Olen onnellinen, että elämässäni on uusi ihminen.

Ulkoisten piirteiden lisäksi Saaraa ja Mikaelia yhdistävät muun muassa musikaalisuus ja rakkaus Japanin kieleen ja kulttuuriin.

– Hän istuu perheeseemme loistavasti, se on niin luonnollista. Hänen persoonansa on ihan samanlainen kuin meidänkin, Aalto hehkuttaa.

Saara Aalto nähdään ensi keväänä myös Suomen X Factorissa. Tällä kertaa hän ei suinkaan kilpaile ohjelmassa, vaan tuomaroi ja valmentaa uusia tähtilaulajia. 

Lähde: The Sun

X Factor keväällä 2018 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme