Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Hän on uusi X Factor Suomi -voittaja!

X Factor Suomi -ohjelma huipentui sunnuntaina 6.5. huikeaan finaaliin, jossa toisistaan mittaa ottivat Tika ja Hanna-Maaria.

X Factor Suomi -finaali nähtiiin sunnuntaina 6.5. MTV3-kanavalla. Finaalilähetyksessä koko kevään ahkeroineet kilpailijat Tika Liljegren ja Hanna-MaariaTuomela ottivat toisistaan mittaa taidokkailla esityksillään. 

Tika Liljegren voitti X Factor Suomi -kilvan

Koko kilvan voiton ja X Factor Suomi -ohjelman voittajan tittelin nappasi suorassa lähetyksessä Tika, jonka laulutaitoja on ylistetty läpi ohjelman koko kauden. Tikalta on kuultu kilpailun aikana kaikkea aina räpistä voimaballadeihin.

Mahtavalla asenteella höystetty energiapakkaus on puhunut X Factor -lavalla enimmäkseen englantia, koska hänen äidinkielensä on ruotsi. Tika adoptoitiin Nepalista Ruotsiin puolitoistavuotiaana. Hänen biologinen äitinsä kuoli synnytyksessä ja vain vuotta myöhemmin hänen isänsä hukkui tulvassa.

Nyt 25-vuotias laulaja haaveilee urasta muusikkona. Kilpailun aikana hän on oppinut hurjasti uutta esiintymisestä omalta mentoriltaan.

– Saaran valmennuksessa on ollut niin hyvä olla, koska hän pitää meihin jatkuvasti yhteyttä. Olen laulanut yhdessä hänen kanssaan ja on mahtavaa tuntea se, että hän välittää, hän kiitteli MTV.fin haastattelussa.

Katso Tikan ja Hanna-Maarian haastattelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi -finaali sunnuntaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaina kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme