Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Hanna-Maaria putosi X Factorista viime metreillä: "Minulla on ensi viikolla levy-yhtiön kanssa tapaaminen"

X Factor Suomi -ohjelmassa kakkoseksi jäänyt Hanna-Maaria toivoo hopeasijastaan huolimatta tekevänsä levysopimuksen.

Koko kevään ajan käyty X Factor Suomi -kilpailu päättyi sunnuntaina 6.5. jännittävään finaaliin, jossa koko kilpailun voittajaksi suomalaiset äänestivät Tika Liljegrenin. Kakkoseksi jäänyt Hanna-Maaria Tuomela kertoi heti lähetyksen jälkeen olevansa tyytyväinen suoritukseensa ja kiitteli äänestäjiään vuolaasti.

– Haluan kiittää jokaista ihmistä, joka on minua äänestänyt, se merkitsee minulle niin paljon, Hanna-Maaria totesi.

Laulaja on hopeasijaansa tyytyväinen erityisesti siksi, että X Factor Suomi -kilvan myötä hän on saanut sovittua tapaamisen levy-yhtiön kanssa.

– Minulla on ensi viikolla levy-yhtiön kanssa tapaaminen ja pistäkää peukut pystyyn, että saan sen diilin vihdoin ja saan biisini radioon! Hanna-Maaria iloitsee.

Hanna Maaria kertoi, että kaikkein hienoin hetki hänen X Factor -matkansa aikana on ollut ensimmäinen esiintyminen tuomareille.

– Minua pelotti tosi paljon se ihan ensimmäinen esitys ja sitten kun tuomarit olivat ihan fiiliksissä, niin se jäi tosi syvästi sydämeen, hän totesi.

Katso artikkelin yltä videolta X Factor Suomi -finaalin loppuhuipentuma!

X Factor Suomi -ohjelman kaikki jaksot löydät Katsomosta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme