Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Huippuvaikea hittibiisi – X Factor -laulajan kappalevalinta sai ristiriitaisen vastaanoton

Huippujännittävän X Factor Suomi -kilpailun ensimmäisen suoran lähetyksen teema on valtaisan suuret hitit.

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla tänään sunnuntaina. Suorassa lähetyksessä kilpailun kahdeksan parasta laulajaa pistävät parastaan ja illan päätteeksi kaksi kilpailijaa joutuu jättämään X Factor -lavat.

Mikael Gabrielin valmentama Viktorio tulkitsi lavalla Camila Canbellon ja Young Thugin Havana-hitin. Vain 18-vuotiaan Viktorion show’ta höysti näyttävä koreografia.

Viktorion esitys sai kritiikkiä tuomaristolta siitä, että kappale ei tuntunut olevan paras mahdollinen juuri laulajalle itselleen. Muun muassa Saara Aalto ihmetteli kappalevalintaa, mutta Viktorion valmentaja oli tyystin eri mieltä. 

– Nyt alat löytää sen artistin, josta olet puhunut. Olen todella ylpeä sinusta, Mikael Gabriel suitsuttaa suojattiaan.

Katso esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme