Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Ilkka Uusivuori julkaisi paljonpuhuvan kuvan: "Olen valmis itse maksamaan enemmän, jotta palkat saadaan kuntoon!"

X Factor Suomi -ohjelmaa juontava Ilkka Uusivuori osoitti tukensa päiväkotien työntekijöille tuoreessa Instagram-postauksessaan.

Kolmen lapsen isä, X Factor Suomi -ohjelmaa juontava Ilkka Uusivuori kertoo tuoreessa Instagram-postauksessaan arvostavansa varhaiskasvattajia siinä määrin, että he ansaitsisivat juontajan mielestä paremman palkan.

Sekä yksityisellä että julkisella puolella työskentelevien varhaiskasvattajien on tarkoitus marssia ulos työpaikoiltaan 25.4. kello 12–18. Ulosmarssilla vastustetaan uutta varhaiskasvatuslakia. Uusivuori kertoo ulosmarssin vaikuttaneen hänen päiväänsä niin, että hän jäi hoitamaan lapsia, kun hänen puolisonsa Marja Hintikka lähti töihin.

Katso videolta artikkelin yltä Ilkka Uusivuoren ja Viivi Pumpasen upea esitys X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisestä livelähetyksestä.

– Tietty nuha ja kuume faijalla, kun tarhat kiinni mielenilmauksen takia... eli kuumeessa skidien kanssa puistoon, kun äiti töissä, Uusivuori kirjoittaa.

Kolmen lapsen isä lisäsi samalla kuvapalveluun kuvan kahdesta vanhemmasta lapsestaan Spiderman-asuissa. Paljonpuhuvan kuvan myötä on selvää, että flunssaisella juontajalla on edessä touhukas päivä.

– Sitäkin suuremmalla syyllä kannatan varhaiskasvattajien palkkojen nostoa. Olen valmis itse maksamaan enemmän, jotta palkat saadaan kuntoon!! Stay strong! Hienoa, että kävelette ulos!! Teette niin tärkeää duunia! juontaja jatkaa.

​​​​​​​

Lähde: Instagram

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme