Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Jättiyllätys X Factor -finalistilta – nousee lavalle omien kappaleiden kanssa!

X Factor Suomi -ohjelmassa hurmannut Viktorio Angelov haaveilee urasta musiikkimaailman huipulla.

Viktorio Angelov, 18, vakuutti suomalaiset upealla äänellään X Factor Suomi -kilpailussa ja eteni hienosti finaaliin asti. Pudotuksen jälkeen Viktorio ei jäänyt tuleen makaamaan, sillä laulaja aikoo nousta lavalle jo ensi kuussa omien biisien voimin.

Here To Stay -nimeä kantava konserttisalikeikka nähdään 10. kesäkuuta Espoon Louhisalissa. Keikka järjestetään yhteistyössä K-Supermarket Koivulan ja Kuntokompassin kanssa ja sen sata ensimmäistä lippua myydään alennettuun hintaan Lippu.fissä.

– Haluan näyttää ihmisille, että urani ei päättynyt X Factoriin, vaan nimenomaan alkoi siitä, Viktorio hehkuttaa.

Konsertin alussa nähdään dokumentti Viktorion matkasta X Factorissa. Hän tulkitsee lavalla kappaleita, joita nähtiin kisassa, mutta ohjelmistoon mahtuu myös hänen omaa tuotantoaan.

– Olen tosi epävarma omista kappaleistani, koska en ole tehnyt hirveästi omaa musiikkia. Tämä on kuitenkin hieno tilaisuus näyttää ihmisille se, mikä on minun tapani ilmaista itseäni, nuori mies pohdiskelee.

Viktorio kertoo, että lavalla nähdään myös vierailevia artisteja, joista kaikkia hän ei halua paljastaa ennakkoon. Lavalla nähdään muun muassa hänen X Factor -kollegansa Fanny Falk.

Katso videolta Viktorion show X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä finaalissa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme