Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Jättiyllätys: X Factor Suomi tulee MTV3-kanavalle – Michael Monroe ja Saara Aalto tuomaristossa!

X Factor Suomi etsii uusia musiikkimaailman tähtiä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel!

Viime talvena koko Suomi pidätti hengitystään, kun Saara Aalto kilpaili huikaisevasti X Factor UK:n finaalissa miljoonien tv-katsojien edessä. Nyt tämä maailman suurin viihdeohjelma vyöryy Suomeen!

X Factor on yksi maailman laajimmin levinneistä ja suosituimmista tv-formaateista. Maailmalla ohjelman tuomareina on nähty supertähtiä kuten Gary Barlow ja Britney Spears. Tällä hetkellä brittiversiota tähdittävät Simon Cowell ja Nicole Scherzinger.

Ohjelman kilpailijoita on noussut maailmanlaajuiseen megasuosioon. Esimerkiksi Leona Lewis ja poikabändi One Direction ovat lähtöisin X Factor -tuomariston edestä.

Suomen X Factorin tuomaristo koostuu musiikkitaivaamme kaikkein kirkkaimmista tähdistä.

Tuomaristossa nähdään maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe, iskelmän ja suomipopin supertähti, satoja tuhansia levyjä myynyt Suvi Teräsniska sekä koko kansan suosikkiräppäri Mikael Gabriel.

X Factorin ainutkertainen erityispiirre on se, että siihen voivat osallistua sekä nuoret että kokeneemmat lahjakkuudet ja yhtä hyvin yksin laulavat artistit kuin lauluryhmät ja bändit. Kilpailun pääpalkintona on sadan tuhannen euron arvoinen levytyssopimus Sony Musicin kanssa.

X Factor Suomen koelaulut ovat Helsingissä syyskuun lopussa 2017. Kilpailijahaku on nyt alkanut ja päättyy 31.7.2017. Mukaan voivat hakea kaikki vähintään 16 vuotta tänä vuonna täyttävät laulajat ja lauluryhmät. Yläikärajaa ei ole. Täytä hakemuksesi täällä!

X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme