Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Jättiyllätys! X Factor -tuomaristo kutsuu hylkäämänsä laulajan uudelleen koelauluihin

Jeffrey Rukoron kohtalo jäi piinaamaan X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentajia.

Hurmaava Jeffrey Rukoro nähtiin X Factor Suomi -kilpailun toisessa koelaulujaksossa. Pehmeä-ääninen laulaja kärsi vireongelmista ja jakoi tuomariston kahtia.

Saara Aalto ja Mikael Gabriel olisivat päästäneet Jeffreyn jatkoon, mutta Michael Monroe ja Suvi Teräsniska sanoivat ei, ja Jeffreyn tie kilpailussa tyssäsi heti alkumetreille.

Jeffreyn putoaminen jatkosta jäi kuitenkin kaihertamaan Saaraa ja Mikaelia niin raskaasti, että kaksikko päätti kutsua miehen takaisin koelauluihin kokeilemaan toista biisiä. Pystyykö Jeffrey voittamaan koko tuomariston puolelleen Marion Let Me Love You -klassikkokappaleella?

Jeffreyn kohtalo selviää X Factorissa sunnuntaina 18. helmikuuta! Katso alta videolta Jeffreyn ensimmäinen koelaulu.


X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme