Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Julma pudotus X Factor Suomi -ohjelmassa: "Hankala tilanne!"

X Factor Suomi -ohjelman toisessa livelähetyksessä kaksi kilpailijaa lähetettiin kotiin.

Ensimmäisenä X Factor Suomi -ohjelman toisesta livelähetyksestä putosi vähiten yleisöääniä saanut Fanny Falk. Toisena lähetyksestä lähetettiin kotiin 6G, jonka pudottaminen oli erityisen hankalaa Saara Aallolle.

Kolmen vähiten ääniä saaneiden joukossa olivat Fanny Falkin lisäksi Raid ja 6G. Tuomareiden tiukassa äänestyksessä selvisi, että 6G joutuu lähtemään ja jättämään kilpailun, sillä Raidille haluttiin antaa vielä mahdollisuus.

– Raid on kokonaisuutena valmiimpi tähän isoon maailmaan, niin sanon ehdottomasti Raid, Mikael Gabriel totesi suorassa lähetyksessä.

Saara Aalto joutui kiperään tilanteeseen kertoessaan viimeisenä kaikista tuomareista, että lähettäisikö hän kotiin 6G:n vai Raidin.

– Tämä on hankala tilanne siksi, että te olette molemmat kukkaan puhkeamassa, Saara Aalto totesi ja kertoi pudottavansa 6G:n.

Raid Amiri, Tika LiljegrenHanna-Maaria Tuomela ja Henri-Aleksi Pietiläinen jatkavat taistoa kilpailun voitosta tulevina sunnuntai-iltoina.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme