Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Kilpailu jatkopaikoista tiukentuu! X Factor -tuomarit pohtivat – "Olemmeko olleet liian lepsuja?"

X Factor -tuomarit pohtivat, olivatko liian lepsuja ensimmäisenä koelaulupäivänä ja päättävät tiukentaa pelin henkeä. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt toiseen koelaulupäivään. Tuomarit pohtivat yhdessä, ovatko olleet liian lepsuja ja päästäneet laulajia jatkoon liian heppoisin perustein.

– Minulla oli vähän sellainen fiilis, että olimme eilen vähän liian lepsuja, mutta sitten mietin, että eilen oli oikeasti hyviä laulajia, Suvi Teräsniska sanoo.

– Montako kertaa sanoit ei eilen? Et ihan hirveän monta kertaa, Saara Aalto heittää Mikael Gabrielille

Tuomarit päättäväkin nostaa rimaansa ja tarkastella kokelaita kriittiisemmin. Viime sunnuntaina jatkoon pääsi yhteensä 12 laulujaa ja kokoonpanoa. Kuinka moni selvittää tänä sunnuntaina tiensä jatkoon? 

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Subilla maanantaisin kello 20.30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme