Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Koskettava video! Tuskallista kipuoireyhtymää sairastava Arssi sai X Factor -kilpailijat kotiinsa yksityiskeikalle

X Factor Suomi -kilpailijat, 6G-yhtyeen jäsenet, tekivät koskettavan yksityiskeikan. Yhtyeen tosifani, kipuoireyhtymää sairastava Arssi, oli haaveillut, että saisi bändin kotiinsa keikalle.

X Factor Suomi -kilpailussa Michael Monroen tiimissä kilpaileva 6G-yhtye pääsi koskettavalle keikalle, kun bändin tosifani Arssi Tikkanen oli salaa haaveillut saavansa bändin kotiinsa. Tikkanen sairastaa kipuoireyhtymää, jonka hän sai hoitovirheen vuoksi. Kotinsa vankina sairautensa vuoksi elävä Arssi oli kiitollinen bändin vierailusta. 

Arssi kertoo videolla yllätyksestä, joka häntä odotti. Nuori mies ihastui yhtyeen Sydänääniä-biisiin ja toivoi kuulevansa kappaleen livenä. 

– Se on niin paras biisi. He tulivat tänne yllätyksenä live-keikalle. Tämä on niin ihanaa, kun en pääse kotoani mihinkään, Arssi kertoo videolla. 

Katso videolta Arssin reaktio yllätyskeikkaan!

6G-yhtyeen jäsenet julkaisivat koskettavan päivityksen fanitapaamisesta Instagramissaan.

– Tänään vedettiin vähän erilainen keikka. Käytiin moikkaamassa CRPS-kipuoireyhtymää sairastavaa Arssi Tikkasta, joka on sairastunut oireyhtymään hoitovirheen vuoksi ja elää taukoamatta kovissa hermokivuissa. 

– Vaikka kivut tekevät Arssin elämästä tuskallista ja vaihtelevaa, hän saa iloa musiikista. Arssi oli kuullut tv:stä meidän Sydänääniä-biisin ja tykästynyt siihen. Siksi päätettiin yllättää hänet muutamalla biisillä akustisesti. Tästä jäi puolin ja toisin kiitollinen fiilis, ja meidän uralla tämä oli kyllä ajatuksia herättävä merkkipaalu.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme