Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Kovat paineet varjostavat X Factor -kilpailijan taivalta: "Tämä on viimeinen mahdollisuuteni"

X Factor Suomi -ohjelman livelähetykset starttaavat sunnuntaina 15. huhtikuuta. Suoran lähetyksen lavalla nähtävä Hanna-Maaria Tuomela on nauttinut sunnuntain koitokseen valmistautumisesta täysillä.

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa on selvittänyt tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Yli 25-vuotiaista jatkoon päässyt Hanna-Maaria Tuomela kertoo kokeneensa aikaisemmissakin esityksissä kovia paineita. 30-vuotiaan Hanna-Maarian mukaan tällaista mahdollisuutta tule enää vastaan. 

– Minulla on sellainen olo, että tämä on viimeinen mahdollisuuteni, vaikkei se pitäisikään paikkaansa.

Hanna-Maarian mukaan kulunut viikko on ollut hänen unelmaansa ja hän kokee saaneensa tehdä juuri sitä, mitä haluaakin. Tuotanto on luottanut Hanna-Maarian taitoihin muusikkona ja hän on saanut vaikuttaa paljon kappaleiden sovituksiin. 

Vaikka Hanna-Maaria on nauttinut live-esityksiin valmistautumisesta täysillä, hän myöntää, että suora lähetys jännittää erittäin paljon. 

– Tämä on ihanaa, mutta samaan aikaan on tosi ristiriitainen olo. Jokaiselta tuomarilta vain yksi esitys pääsee jatkoon. Se on jotenkin ihan kauhea tila. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme