Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Kritiikkiä saanut yhtye hurmasi suorassa lähetyksessä: "Ihan huikea kehitys"

X Factor Suomi -ohjelman toisen suoran lähetyksen teemana on suuret unelmat. Kuudesta kilpailijasta jatkoon etenee neljä.

X Factor Suomi -ohjelman toinen suora lähetys nähdään tänään sunnuntaina 22. huhtikuuta. Lavalle nousee kilpailun kuusi parasta esiintyjää ja illan teema on unelmat. Peli on kovaa, sillä lähetyksen päätteeksi kahden kilpailijan matka X Factorissa päättyy.

Michael Monroen luotsaama 6G-yhtye sai viikko sitten ensimmäisessä lähetyksessä tuomarivalmentajilta kylmää kyytiä, kun esimerkiksi Suvi Teräsniska totesi, että bändi kaipaisi lisää elämänkokemusta ja kilometrejä mittariin.

Tänään sunnuntaina 6G veti lavalla kilpailun aikana syntyneen kappaleen Tarzan ja Jane, jonka on bändin ikiomaa tuotantoa. Tällä kertaa tuomaristolla oli aivan erilainen ääni kellossa ja yhtyettä kehuttiin kilpaa.

– Ihan huikea kehitys viime viikosta. Omalla biisillä olitte silmissäni todella uskottava bändi, Teräsniska kehaisi.

Katso bändin veto videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Subilla kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme