Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Kuin kaksi marjaa! X Factor -kokelas on kuin ilmetty Michael Monroe: "Näytätte aivan sisaruksilta"

X Factor Suomen tuomarivalmentajat häkeltyivät, kun Michael Monroen kävelevä kaksoisolento asteli koelauluihin.

Helmikuun alussa vauhdikkaasti käyntiin polkaistu X Factor Suomi -laulukilpailu on edennyt kutkuttavaan vaiheeseen, sillä seuraavassa jaksossa sunnuntaina 25. helmikuuta tuomarivalmentajat kohtaavat viimeisetkin jatkoa havittelevat laulajat ja yhtyeet.

Kokelaiden joukosta löytyy muun muassa pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva yhtye TARA, joka esittää tuomarivalmentajille oman kappaleensa Rock Baby

Yhtye kiinnittää tuomariston kiinnostuksen jo ennen kuin nuottiakaan on heitetty ilmoille, sillä bändin keulakuvan Tuulin tyylissä on paljon samaa kuin tuomaristossa istuvalla Michael Monroella. 

– Te olitte kuin samasta perheestä. Sisarukset! Saara Aalto nauraa. 

Koelaulujen jälkeen kokelaat jaetaan neljään eri kategoriaan, jotka ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat ja bändit. Jokaista kategoriaa lähtee valmentamaan yksi kisan tuomareista. 

Kuinka TARAn käy? Se selviää X Factorissa sunnuntaina 25. helmikuuta. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme