Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Laura Friman kirjoitti Mikael Gabrielista elämäkerran: "Tulee valottamaan brutaalin rehellisesti sen, kuka olen"

WSOY julkaisee ensi syksynä räppäri ja laulaja Mikael Gabrielin elämäkerran, jonka on kirjoittanut Tähdet, tähdet -ohjelmastakin tuttu toimittaja Laura Friman.

Iholla- ja Tähdet, tähdet -ohjelmista tuttu toimittaja Laura Friman on kirjoittanut räppäri Mikael Gabrielin elämästä elämäkerran.

Mikael Gabriel – Alasti kertoo ristiriitaisen ja lahjakkaan räppärin uskomattoman tarinan lastenkodista räppipiireihin ja myyntilistojen kärkeen.

Mikael Gabriel kertoo kirjassa elämänsä synkimmät ja valoisimmat hetket.

– Minua kuvaillaan usein ristiriitaiseksi, koska minussa on niin paljon pimeyttä ja valoa. Monet ihmiset ajattelevat tuntevansa minut hyvin, vaikka todellisuudessa näin ei ole, Mikael Gabriel kertoo. 

– Olen antanut aina itsestäni paljon musiikissa ja julkisuudessa, ollut oma itseni ja puhunut asioista suoraan. Kuitenkin ne monet tarinat ja asiat, jotka ovat muovanneet minusta tällaisen ihmisen, on vielä kertomatta ja siksi tämä kirja tehtiin.

– Kirja tulee valottamaan brutaalin rehellisesti sen, kuka olen, miksi olen tällainen ja näyttämään taisteluni siitä, miten olen tällaiseksi tullut. Olen auki ja tiedän, että rehellisyyteni voi jopa loukata joitain matkaani kuuluneita ihmisiä. Toivon kuitenkin kaikkien tajuavan, että tämä on minun tarina, minun maailma ja minä. Alasti, Mikael Gabriel luonnehtii. 

Laura Friman on kirjoittanut muun muassa JVG – Etenee -kirjan, joka oli yksi vuoden 2016 myydyimmistä tietokirjoista.

Mikael Gabriel on nähty kevään aikana muun muassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa sekä tuomaroimassa X Factor Suomi -ohjelmassa. Mies kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa muun muassa lapsihaaveistaan. 

X Factor Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme