Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mitä on luvassa, kun X Factor Suomi starttaa helmikuussa? Katso lehdistötilaisuus!

Tule mukaan seuraamaan X Factor Suomi -ohjelman julkistamista suorana! Tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel paljastavat, mitä kaikkea on luvassa tänä keväänä.

Kevään odotetuin musiikkiohjelma X Factor Suomi starttaa MTV3-kanavalla 4. helmikuuta. Tästä yhdestä maailman suosituimmista tv-formaateista kohistaan myös Subilla, kun Xtra Factor -ohjelma starttaa X Factorin rinnalla.

MTV Viihteen Facebook-sivulla voit seurata kello 10.30 alkavaa tilaisuutta livenä!


​​​​​​​

Tilaisuudessa nähdään X Factor-juontaja Ile Uusivuori, tuomarit Suvi Teräsniska, Saara Aalto, Michael Monroe ja Mikael Gabriel sekä Xtra Factor -ohjelman juontaja Matti Roth

X Factor Suomi MTV3-kanavalla

X Factoriin ovat voineet osallistua sekä nuoret että kokeneemmat lahjakkuudet sekä sooloartistit, lauluryhmät tai bändit.

Tuomarit Mikael Gabriel, Saara Aalto, Michael Monroe ja Suvi Teräsniska toimivat kilpailijoiden valmentajina huikealla matkalla kohti tähteyttä. Ohjelmaa juontavat Ile Uusivuori ja Viivi Pumpanen.

Xtra Factor Subilla

Sketsiryhmä Blokessista tuttu Matti Roth kuljettaa katsojat X Factor -ohjelman kulisseihin Subilla.

Jokaisessa Xtra Factor jaksossa päästään aina MTV3-kanavan edeltävän päivän lähetyksen tunnelmiin rennon reippaalla ja huumorillakin maustetulla otteella.

  • X Factor MTV3-kanavalla sunnuntaisin 4.2. klo 19.30 alkaen.
  • Xtra Factor Subilla maanantaisin 5.2. klo 20.30 alkaen.
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme