Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Michael Monroe mukaan X Factor -tuomaristoon – Saara Aalto houkutti mukaan

Rock-tähti Michael Monroe hyppää X Factor Suomi -laulukilpailun tuomarivalmentajan saappaisiin ja ryhtyy metsästämään Suomen seuraavaa supertähteä.

Keväällä 2018 musiikkitaivaalle etsitään uutta tähteä, kun X Factor Suomi pärähtää ruutuun. Brittiläiseen formaattiin perustuvan ohjelman koelauluihin ovat tervetulleita niin sooloartistit kuin bänditkin.

Koelaulujen jälkeen X Factor -kokelaat jaetaan neljään eri kategoriaan, jotka ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat sekä yhtyeet. Jokaista kategoriaa valmentaa yksi kilpailun tuomareista.

Tulevalla kaudella tuomarivalmentajina nähdään rock-ikoni Michael Monroe, suosikkiräppäri Mikael Gabriel, kotimaisen musiikin rautainen ammattilainen Suvi Teräsniska sekä X Factor UK:ssa hopealle yltänyt laulajatähti Saara Aalto.

Kun Michael Monroelta kysyy, miksi hän lähti mukaan ohjelmaan, vastaus on yksinkertainen.

– Saara Aalto. On aivan huippua, että pääsen tekemään yhteistyötä rakkaan ystäväni kanssa. Hän on enkeli ja niin lahjakas kuin voi olla. Olen niin iloinen, että nyt koko maailma on huomannut hänen lahjakkuutensa, Monroe suitsuttaa MTV.fin haastattelussa.

Monroe ja Aalto tutustuivat toisiinsa vuonna 2012, jolloin Aalto osallistui Monroen tuomaroimaan Voice of Finland -ohjelmaan. Tuolloin Monroe toimi Aallon mentorina. Monroe kannusti Aaltoa näkyvästi myös silloin, kun Saara teki historiaa etenemällä Iso-Britannian X Factorin finaaliin.

– Meitä on upea porukka valmentamassa laulajia. Olemme kaikki sopivasti erilaisia ja uskon, että meiltä löytyy jokaiselle jotakin, Monroe arvioi hymyssä suin.

Aallon lisäksi Monroeta houkutteli mukaan se, että ohjelmaan voi hakea myös bändit. Hanoi Rocksin nokkamiehenä uransa aloittanut Monroe soittaa nykyään omaa nimeään kantavassa yhtyeessä ja kokee olevansa varsin bändiorientoitunut muusikko.

– Odotan sitä todella innolla ja toivon sydämestäni, että bändit uskaltavat lähteä mukaan, Monroe huokaa.

Ympäri maailmaa esiintyneellä Monroella on yksinkertainen viesti uransa alussa oleville artisteille ja yhtyeille.

– Ole aito ja aina uskollinen itsellesi. Soita sydämestäsi, älä lompakostasi. Persoonallisuus, vilpittömyys ja omaperäisyys on aina valttia, Monroe vinkkaa.  

X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme