Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Michael Monroe palkittiin parhaana kansainvälisenä artististina: "Hienoa saada tunnustusta suomalaisena"

Michael Monroe on voittanut parhaan kansainvälisen artistin palkinnon keskiviikkoiltana järjestetyssä Vive Le Rock Awards -gaalassa Lontoossa.

X Factor -tuomarina toimiva rokkikukko Michael Monroe on voittanut merkittävän palkinnon Lontoossa. Monroe palkittiin parhaana kansainvälisenä artistina Vive Le Rock Awards -gaalassa keskiviikko-iltana. Kategorian muut ehdokkaat olivat Rancid, Brian Setzer ja Blondie.

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Vive Le Rock Awards -gaalaa juhlittiin O2 Academy Islingtonissa. Tapahtumassa palkittiin artisteja ja yhtyeitä 11 eri kategoriassa.

Michael Monroe oli paikan päällä vastaanottamassa palkintoaan. 

– On todella sydäntä lämmittävää ja suuri kunnia vastaanottaa loistavan englantilaisen Vive Le Rock-lehden parhaan kansainvälisen artistin palkinto. On hienoa saada kansainvälistä tunnustusta suomalaisena ja pitkän uran tehneenä artistina, Monroe hehkutti. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Michael Monroe palkitaan Isossa-Britanniassa, sillä myös Classic Rock -lehti palkitsi Monroen vuonna 2011 Vuoden albumi -palkinnolla.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme