Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikä ääni! X Factor -kilpailija mykisti tuomariston: "Fantastista!"

Tika Sevón Liljegren sai kunnian avata X Factorin ensimmäisen suoran lähetyksen, jonka teema on suuret hitit.

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla tänään sunnuntaina.

Suorassa lähetyksessä kilpailun kahdeksan parasta laulajaa pistävät parastaan, mutta peli on raakaa, sillä illan päätteeksi kaksi kilpailijaa joutuu jättämään X Factor -lavat.

Saara Aallon tyttöjen tiimi pääsi korkkaamaan illan, kun 25-vuotias Tika Sevón Liljegren lauloi Clean Banditin Symphony-klubihitin. Tikan vahva ääni oli omiaan valtaisan kappaleen tulkinnassa ja hän saikin tuomaristolta hurjaa suitsutusta.

– Koittakaapa laulaa tätä kappaletta kotona. Tämä on yksi kaikista vaikeimmista popkappaleista, ja sinä onnistuit siinä täydellisesti! Saara Aalto suitsuttaa suojattiaan. 

Katso esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme