Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikael Gabriel ja JVG jakavat jälleen 300 ruokakassia: "Toisen vähä voi olla toiselle paljon"

Mikael Gabriel ja JVG-duon Jare ja VilleGalle jakavat ruokaa ja lahjoja Malmilla aatonaattona. 

X Factor Suomi -ohjelmassa tuomarin rooliin ensi keväänä hyppäävä Mikael Gabriel jakaa jälleen hyvää joulumieltä. 

Gabriel kertoo Facebookissa, että hän ja JVG-kaksikko VilleGalle ja Jare Brand jakavat ihmisille Malmilla 300 ruokakassia 23.12. kello 12 alkaen.

Kyseessä on jo kolmas joulu kun räppärit toteuttavat vastaavan tapahtuman. 

Kasseista löytyy porukan ostamia tuotteita sekä yhteistyökumppaneilta saatuja lahjoja, kuten kinkkuja, kahvia ja kirjoja.

– Toiveena on että ruokakassit päätyisivät niitä eniten tarvitseville, joko suoraan tai välikäden kautta. Toisen vähä voi olla toiselle paljon. Tapahtuma on kaikille avoin, mutta toivomme paikalle saapuvien kunnioittavan sen luonnetta ja muistavan, että kyseessä ei ole fanitapahtuma, Mikael Gabriel kirjoittaa. 

– Kaiken synkkyyden keskellä koitetaan jokainen omilla pienillä teoilla auttaa jonkun toisen joulusta parempi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme