Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikael Gabriel jännitti Michael Monroen rinnalla tuomarointia: "Hän on niin iso persoona"

Mikael Gabriel hyppää X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentajan saappaisiin. Räppäri kertoo, että pesti on ollut paitsi hauska myös opettavainen.

Helmikuussa 2018 alkaa uuden musiikkitaivaan tähden etsiminen, kun X Factor Suomi -ohjelma starttaa MTV3-kanavalla. Brittiläiseen formaattiin perustuvan kilpailun koelauluihin toivotetaan tervetulleeksi niin sooloartistit kuin bänditkin ja ainoa vaatimus on, että kokelas on yli 16-vuotias.

Kevään kovinta laulukilpailua juontavat Viivi Pumpanen ja Ile Uusivuori. Kilpailijoihin tutustutaan tarkemmin Subin Xtra Factor -ohjelmassa, jota juontaa sometähti Matti Roth.

Ohjelmassa kilpailijoita koulii neljä suomalaista musiikin supertähteä. Tulevalla kaudella tuomarivalmentajina nähdään Michael Monroe, Mikael Gabriel, Suvi Teräsniska ja Saara Aalto.

Räppäri Mikael Gabriel kertoo MTV.fin haastattelussa, että neljän tuomarivalmentajan kemiat ovat pelanneet loistavasti yhteen ensihetkistä alkaen. Mies myöntää, että häntä jännitti se, miten neljän eri genreä edustavan laulajan yhteistyö alkaa rullata.

– Aluksi mietin, tulenkohan esimerkiksi Michaelin kanssa toimeen, kun hän on niin iso persoona. Mutta rakastuimme toisiimme heti ensimmäisenä päivänä, me kaikki neljä, Mikael Gabriel hehkuttaa.

– Olemme jeesanneet toisiamme matkan varrella. Olemme broideja Michaelin kanssa ja sisaruksia Saaran sekä Suvin kanssa.

Kilpailu polkaistaan käyntiin koelauluista, joiden jälkeen kokelaat jaetaan neljään eri kategoriaan. Kategoriat ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat sekä yhtyeet ja jokaista kategoriaa valmentaa yksi tuomareista.

Mikael Gabriel suitsuttaa X Factor -kokelaita ja kertoo, että kilpailijoiden taso on erittäin kova. 

– Tämä tulee näyttämään kansainväliseltä ja kilpailijat ovat laulultaan ja esiintymiseltään kansainvälistä tasoa. Luvassa on Suomen paras lauluohjelma ikinä.

X Factor Suomi alkaa sunnuntaina 4. helmikuuta MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme