Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikael Gabriel kritisoi X Factor -laulajaa – antoi tärkeän opetuksen

Yli 25-vuotiaiden joukkueessa laulava Henri-Aleksi havittelee paikkaa X Factor Suomi -ohjelman finaalissa. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt huikean jännittävään vaiheeseen, jossa mukana on enää kilpailun neljä parasta laulajaa. Illan päätteeksi selviää koko kisan finaalikaksikko ja kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta.

Suvi Teräsniskan tiimissä laulavan Henri-Aleksin vedossa riitti kohtalokasta tunnelmaa, kun mies tulkitsi Rag’n’Bone Manin Human-kappaleen.

– Taas kerran, mahtava esitys, en tiedä, että kuuletko edes minua, Mikael Gabriel kehui yleisön mylviessä.

Räppärillä oli kuitenkin annettavanaan myös kritiikkiä. MG ihmetteli sitä, miksi Henri-Aleksi katsoi esityksensä aikana lähinnä kameraan, sen sijaan että olisi ottanut kontaktia yleisöön.

– Vaikka tehdään suoraa televisiolähetystä, kontakti on tärkeää, hän muistutti.

Katso Henri-Aleksin veto kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme