Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Mikael Gabrielin Playboy-rakas ikävöi kultaansa: "Pois sinun luotasi oleminen on tosi syvältä!"

X Factor Suomi -tuomari Mikael Gabrielin norjalainen mielitietty, Playboyn sivuilla poseerannut Triana Iglesias julkaisi Instagramissa hempeän pusuvideoklipin ystävänpäivän kunniaksi.

Räppäri ja X Factor Suomi -tuomari Mikael Gabrielin rakas, norjalais-espanjalainen Triana Iglesias muisti mielitiettyään ystävänpäivänä.

Miestenlehti Playboyssa poseerannut malli julkaisi Instagram-tilillään videoklipin, jossa hän ja Mikael Gabriel pussaavat herkästi.

– Se henkilö, joka saa sydämeni pamppailemaan. Hyvää ystävänpäivää, Iglesias kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Pois sinun luotasi oleminen, noh, mitä voin sanoa? Se on syvältä! Se on tosi syvältä! Kaikki on oikein, kun olen sinun sylissäsi. Sinä rakastat, inspiroit, rohkaiset ja tuet minua jokaisena päivänä.

Iglesias ei niin sanotusti pidättele sanoissaan.

– On hullua, miten voit olla henkisesti niin lähellä minua vaikka olet fyysisesti kaukana. Siitä tietää löytäneensä tosirakkauden, kun siihen henkilöön rakastuu kerta toisensa jälkeen uudelleen joka päivä. Tämä ihmeellinen taival sinun kanssasi on hullu ja tunnen olevani todella siunattu.

– 18 päivää jäljellä. Minä rakastan sinua, Iglesias kirjoittaa päivien määrän viitatessa ilmeisesti siihen, miten pitkään pari joutuu vielä olemaan erossa toisistaan.


Vuonna 2015 toisensa tavannut ja tammikuussa 2017 kihlautunut pari elää etäsuhteessa. Mikael Gabriel kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että Trianalla on ollut suuri vaikutus hänen elämäänsä.

– Kaikissa entisissä suhteissa olen ollut sellainen opettaja. Olen kertonut uusia juttuja maailmasta niille tytöille. Nyt tapasin mimmin, joka opetti minulle aika paljon kaikkea. Mimmin, joka sai minut rauhoittumaan sen suhteen, että en jaksa esimerkiksi käydä baareissa, Mikael Gabriel kertoi.

Mikael Gabriel totesi voivansa tänä päivänä paremmin henkisesti kuin aikaisemmin.

– En voi sanoa, että Triana olisi ainoa, joka siihen vaikuttaa. Nyt kun on kaikkea, vaikka puutarha ja koira, se tekee sellaisen fiiliksen, ettei tarvitse stressata mistään ja joka päivä voi keskittyä elämään posin kautta, mies kertoi tyytyväisenä.

Katso alla video, jossa räppäri pohdiskelee perheen perustamista.


X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme