Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Muusikot kritisoivat X Factor -tuomareiden lepsua otetta: "Hän sanoo kaikille kyllä"

Xtra Factorin julkkisraati arvioi tällä kertaa, miten X Factorin tuomarit ovat selvinneet ensimmäisissä koelauluissa. 

Subin uudessa ohjelmassa Xtra Factorissa ruoditaan sunnuntaina nähty X Factorin päälähetys. 

Tällä kertaa Xtra Factorin julkkisraati arvioi X Factor -tuomareiden Suvi Teräsniskan, Saara Aallon, Mikael Gabrielin ja Michael Monroen linjaa. Julkkisraadissa nähdään media-alan monitoimimies Mikko Silvennoinen, laulaja Vilma Alina, YleX:n toimittaja Anne Lainto ja räppäri Uniikki.

Erityisesti laulaja Vilma Alina ja räppäri Uniikki kokevat, että ensimmäisten koelaulujen perusteella tuomareiden pitäisi tiukentaa linjaansa. 

– Saara Aalto rakastaa kaikkia ja hän haluaisi päästää kaikki jatkoon. Hänen pitäisi kaivaa itsestään esiin se paha tuomari, Vilma Alina kommentoi. 

– Mielestäni Mikael Gabriel on antanut tuomareista eniten kommenttia ja analyysia kilpailijoille. Mutta hän vähän liian lepsu. Hän voisi ottaa tiukemman otteen, Uniikki sanoo. 

Katso illan jaksosta, mitä raadin jäsenet olivat mieltä koelauluista! 

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Subilla maanantaisin kello 20.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme