Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Paljastus tulevasta lähetyksestä: Nämä kappaleet kuullaan X Factorissa!

X Factor Suomen seuraavassa lähetyksessä kuullaan myös kilpailijoiden omaa tuotantoa. 

X Factor Suomi -kilpailun suorat lähetykset polkaistiin käyntiin viime sunnuntaina. Lähetyksessä kisan kahdeksan parasta esiintyjää pääsivät antamaan parastaan liveyleisön edessä. Peli on kuitenkin raakaa, sillä illan päätteeksi kaksi vähiten yleisöääniä saanutta esiintyjää joutui jättämään X Factor -lavat.

Jatkoon päässeet käänsivät katseensa välittömästi seuraavaan suoraan lähetykseen ja siihen, minkä kappaleen he aikovat esittää. Seuraavassa jaksossa sunnuntaina 22. huhtikuuta kuullaan niin suuria pophittejä kuin kilpailijoiden omaakin tuotantoa.

Katso alta seuraavan lähetyksen kappaleet!

Tika / Jessie J ft. Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang

Mahtavalla äänellään niin tuomarivalmentajat kuin yleisönkin hurmannut Tika Sevón Liljegren pyrkii vakuuttamaan äänestäjät Jessie J:n Bang Bang -jättihitillä. Tikaa valmentaa koitokseen Saara Aalto.

 

Fanny / SANNI - 2080-luvulla

Saara Aallon tiimin toinen finalisti Fanny Falk oli viime viikolla pudotusuhan alla. Fanny oli yksi kolmesta vähiten ääniä saaneista esiintyjistä, mutta tuomarivalmentajat päättivät pelastaa Fannyn jatkoon. Tulevana sunnuntaina Fanny taistelee voitosta Sannin koskettavalla kappaleella 2080-luvulla.

 

Raid / One Direction - Drag Me Down

Kisan nuorin laulaja, vasta 16-vuotias Raid on ehtinyt kerryttää itselleen jo kokonaisen lauman faneja. Hurmuri hemmottelee yleisöä ensi sunnuntaina One Directionin kappaleella Drag Me Down. Raidia valmentaa suosikkiräppäri Mikael Gabriel.

 

Hanna-Maaria / Meri keinuttaa

Suvi Teräsniskan tiimissä laulava Hanna-Maaria on työskennellyt pitkään musiikin parissa ja hänen takataskustaan löytyy myös itsetehtyjä kappaleita. Sellainen kuullaan myös sunnuntaina, kun Hanna-Maaria tulkitsee oman Meri keinuttaa -kappaleensa.

 

Henri-Aleksi / Harry Styles - Sign of the Times

Mies ja kitara -esityksillään suomalaiset lumonnut Henri-Aleksi esittää sunnuntaina Harry Stylesin kappaleen Sign of the Times. Henri-Aleksi kamppailee voitosta Suvi Teräsniskan joukkueessa.

 

6G / Tarzan ja Jane

Michael Monroen tiimin viimeinen mukana oleva bändi on Turusta ponnistava 6G. Pientä kritiikkiä ensimmäisessä livessä saanut bändi koettaa vakuuttaa niin yleisön kuin tuomariston sunnuntaina omalla kappaleellaan, joka kantaa nimeä Tarzan ja Jane.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme