Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Onko tässä Suomen uusi Robin? X Factoriin hakeva Jesper, 22, hurmaa tuomarit

Jesper Anttonen vakuuttaa tuomarivalmentajat tyylillään, mutta riittääkö nuoren miehen ääni X Factor Suomi -ohjelmaan?

Laulukilpailu X Factor Suomessa eletään huikean jännittävää koelauluvaihetta, kun kauden toinen jakso pamahtaa ruutuihin sunnuntaina 11. tammikuuta. Koelauluissa taitojaan esittelee muun muassa vantaalainen Jesper Anttonen.

22-vuotias Jesper on hankkinut esiintymiskokemusta trubaduurikeikoilta, mutta nuori mies haaveilee suurempien lavojen valloittamisesta.

– Haen ohjelmalta näkyvyyttä ja itseni haastamista, Jesper kertoo tuomarivalmentajien edessä.

Anttonen tulkitsee tuomareille Gavin DeGraw’n kappaleen Sweeter. Tuomarivalmentajilta tulee noottia varpaisiin tuijottelusta, mutta riittääkö laulutaidot jatkopaikan lunastamiseen?

Miten Jesperin käy? Se selviää sunnuntaina 11. helmikuuta X Factor Suomi -ohjelmassa.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme