Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Onko tässä X Factorin erikoisin esitys? Freestyle-räppäri Sami häkellyttää tuomariston

Savonlinnasta kotoisin oleva Sami pyytää aiheet räppiinsä yleisöltä. 

X Factor Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa pahamaineisen neljän tuolin haasteen ottavat vastaan Suvi Teräsniskan valmentamat yli 25-vuotiaat kilpailijat. Illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta on jäljellä enää neljä.

Illan aikana kuullaan toinen toistaan hienompia tulkintoja ja lavalle nousee muun muassa 28-vuotias Sami, joka on mykistänyt tuomarivalmentajat kekseliäällä improvisaatioräpillään.

– Miten sinua voi edes arvioida? Periaatteessa tämä on laulukilpailu, mutta toisaalta mietin, että miksi ei. Sinulla on niin oma juttu. Laulatko yhtään? Aalto kyselee Samilta esityksen jälkeen.

– Tämä on taikaa, hyvin harvinaista osaamista, joka on sinulla hallussa. Olet mitä olet, eikä kukaan pysty harjoittelemaan moista. Se on luonnonlahjakkuus, aivan poikkeuksellista ja fantastista. Tästä tulee melkein uskonnollista, kun vedät noin, Michael Monroe hehkuttaa.

Kuinka Samin käy? Katso pätkä esityksestä videolta artikkelin yläosasta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme