Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Onko tässä X Factorin koskettavin koelaulu? Koulukiusattu Helena saa tuomarit kyyneliin

18-vuotias Helena Suomala haaveilee muusikon urasta. Nuoren naisen tarina liikutti X Factor Suomen tuomarivalmentajia syvästi.

Oululainen Helena Suomala, 18, nähdään sunnuntaina 4. helmikuuta alkavan X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä koelaulujaksossa.

Japanilaista lolitatyyliä rakastava Helena on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokea paljon, myös raskaita asioita. Koulukiusaamisesta kärsinyt Helena sairastui yläkoulun viimeisellä luokalla anoreksiaan. 

– Vanhempani huomasivat, että aloin kuihtua. Painoni vain laski ja laski. Kaverini huomasivat asian mielialastani, kun olin jatkuvasti väsynyt ja ärtynyt, Helena muistelee ohjelmassa. 

Nyt Helena on jo pitkällä paranemisprosessissa. Ohjelmassa hän paljastaa, että eräs tuomarivalmentajista on ollut suuressa roolissa paranemisessa. 

– Pahimpina kausina olen saanut todella tukea Saara Aallon musiikista, hän kertoo.

Helena saakin Saara Aallon ja muut tuomarit kyyneliin koskettavalla tarinallaan. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.39 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme