Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Pikku G:n paluu on ollut menestys: ”Saan elää unelmaani”

X Factor Suomi -ohjelman suorassa lähetyksessä esiintynyt Pikku G nautiskelee uuden musiikin tekemisestä. 

Taiteilijanimellä Pikku G esiintyvä Henri Vähäkainu, 31, nousi julkisuuteen vuonna 2003. Tuolloin vain 15-vuotias räppäri hurmasi suomalaiset hiteillään Me ollaan nuoriso, Romeo ja Julia sekä Sha la la la.

Aikuiseksi kasvanut Vähäkainu teki paluun lavoille vuonna 2017 ja suuren suosion siivittämänä hän tpteutti myös kevätkiertueen. Kiinnostusta riittää, sillä huhtikuussa Pikku G esiintyi täydelle Tavastia-klubille. 

Tuoretta materiaalia julkaissut räppäri iloitsee siitä, että myös uusi musiikki uppoaa nostalgiannälkäiseen yleisöön.

– Saan elää unelmaani, Pikku G kertoo.

– Se on ollut hauska huomata, että Solmussa-biisikin on ehkä yksi isoimmista hiteistä keikoilla, ihmiset laulavat sitä ihan täysillä mukana. Minulta on tulossa lisää uutta musiikkia ja odotan sitä, että ihmiset ottavat sen yhtä innokkasti vastaan, hän toteaa.

Millaisista asioista Pikku G haaveilee? Katso video artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme