Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Poikabändi jakaa X Factor -tuomariston mielipiteet: "Teillä on vähän vielä koulubändimeininki"

X Factor Suomi -kilpailun ensimmäisen suoran lähetyksen teema on valtaisan suuret hitit.

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla tänään sunnuntaina. Suorassa lähetyksessä kilpailun kahdeksan parasta laulajaa pistävät parastaan ja illan päätteeksi kaksi kilpailijaa joutuu jättämään X Factor -lavat.

Illan toisena esiintyjänä nähtiin 6G, joka räjäytti lavan kotimaisella jättihitillä Yö kuuluu meille. Bändin kanssa lavalle loikkasi myös tuomarivalmentaja Michael Monroe huuliharppunsa kanssa.

6G sai yleisön villiksi, mutta tuomaripöydän takana vastaanotto oli ristiriitainen. Michael Monroe korosti sitä, kuinka paljon bändi on kehittynyt X Factor -matkan aikana, mutta muut toivoivat yhtyeen laittavan seuraavan vaihteen silmään. 

– Minulla on vähän sellainen olo, että tarvitsette treeniä ja kilometrejä mittariin. Mutta teillä oli mahtava energia, kiitos siitä, Suvi Teräsniska toteaa.

– Teillä on valtavasti potentiaalia, mutta vähän vielä koulubändimeininki. Tulee sellainen olo, että teidän pitää päästä oikeaan elämään ja tehdä keikkoja. Teillä on kaikki mahdollisuudet, jos teette töitä, mutta en tiedä, onko se tässä kilpailussa enää, Saara Aalto säestää kollegaansa.

Katso esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme