Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Polttavan kuumaa! Saara Aalto räväyttää lateksiasussa

Suomen euroviisuedustaja ja X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentaja Saara Aalto esitti viisukappaleensa suorassa lähetyksessä.

Huikeiden X Factor Suomi -kilpailuesitysten lisäksi suorassa lähetyksessä yleisöä viihdytti myös tuomarivalmentaja Saara Aalto. Huomenna maanantaina Portugalin viisuhuumaan matkustava Aalto esitti lähetyksessä edustuskappaleensa Monsters.

Esitys oli silkkaa ilotulitusta niin korville kuin silmillekin. Aalto oli pukeutunut näyttävään lateksihaalariin ja häntä ympäröi joukko nahkaan pukeutuneita tanssijoita. 

Katso esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme