Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Raakaa peliä X Factor Suomi -ohjelmassa – kaksi kilpailijaa joutui lähtemään

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä livelähetyksessä kaksi kilpailijaa lähetettiin kotiin.

Ensimmäisenä X Factor -livelähetyksissä putosi vähiten yleisöääniä saanut räppiduo SANA. Toisena livelähetyksistä kotiin lähetettiin Viktorio Angelov.

SANA-räppiduossa yleisöä viihdyttivät Sanna Rönnberg ja Laura ”Rela” Wäre. Kaksikolta on kisan aikana kuultu niin omaa musiikkia kuin tulkintoja Mikael Gabrielin ja Haloo Helsingin hiteistä.

Kolmen vähiten ääniä saaneiden joukossa olivat SANAn lisäksi Viktorio Angelov ja Fanny Falk. Tuomareiden tiukassa äänestyksessä selvisi, että Viktorio joutuu lähtemään ja jättämään kilpailun, sillä Fannylle haluttiin antaa vielä mahdollisuus.

Raid Amiri, 6G, Tika LiljegrenHanna-Maaria Tuomela ja Henri-Aleksi Pietiläinen jatkavat taistoa kilpailun voitosta tulevina sunnuntai-iltoina.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme