Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Radiotähti Ile Uusivuoresta X Factor -juontaja: "Mokia tulee tapahtumaan!"

Maailman suurimpiin viihdeilmiöihin lukeutuva X Factor rantautuu Suomeen keväällä 2018. 

Suomen X Factorin juontajakaksikkona nähdään Viivi Pumpanen ja Ile Uusivuori. Uusivuori on tullut tutuksi pitkästä urastaan YleX:n juontajana. Televisiossa Ilen on voinut nähdä juontamassa muun muassa Uuden musiikin kilpailua, Emma-gaaloja ja Linnan juhlia.

– Lähiaikoina on tullut tunne, että haluan ihan uusia haasteita ja jotain supermageeta. X Factor Suomi on juuri sitä, Uusivuori hehkuttaa. 

– Odotan eniten esityksiä ja sitä, mitä valmentajat sanovat osallistujista. Rakastan myös isoja livelähetyksistä. Uskon, että meillä tulee olemaan Viivin kanssa hauskaa, mies kertoo MTV.fin haastattelussa.

Kokenutta esiintyjää livelähetykset eivät niinkään jännitä. 

– Minua pelottaa ehkä enemmän se, jos joku sanoo jotain, mistä en saa otettua koppia. Että menee joku vitsi ohi, koska ei ole hereillä. Sellainen jännittää enemmän kuin mokat. Niitä tulee joka tapauksessa, Uusivuori nauraa.

Tulevalla kaudella X Factorin tuomaristossa nähdään maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe, iskelmän ja suomirockin supertähti Suvi Teräsniska sekä Suomi-hiphopin tämän hetken kuumin nimi Mikael Gabriel. Tuomarit toimivat myös kilpailijoiden valmentajina huikealla matkalla kohti tähteyttä.

X Factor MTV3-kanavalla keväällä 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme