Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Roope Salminen antaa vinkkinsä X Factor -finalisteille: "Ottaisin kritiikkiä vastaan avoimin korvin"

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen antoi omat vinkkinsä finaaliin asti yltäneille X Factor Suomi -kilpailijoille uransa käynnistämiseen.

X Factorin finaalissa kisaavat sunnuntaina 6.5. Tika Liljegren ja Hanna-Maaria Tuomela. Roope Salminen kannustaa kilpailijoita olemaan periksiantamattomia tavoitellessaan haaveitaan menestyä laulajina Suomessa.

Kilpailijat ovat tottuneet ottamaan vastaan palautetta koko kevään kestäneen rupeaman aikana. Salminen neuvoo kilpailijoita ottamaan palautetta avoimesti vastaan, mutta huomioimaan myös sen, että taiteellisen työn arviointi on aina mielipideasia.

– Pitää luottaa itseensä niin paljon, että onko kritiikki rakentavaa vai onko sen antaja väärässä. Välillä pitää vain tehdä sitä omaa juttua ja jos joku ei tajua sitä, niin sitten ei tajua, hän toteaa.

X Factor Suomi -tuomariston jäseniä Salminen pitää niin suuressa arvossa, että heidän sanojaan hän kehottaa kuitenkin kuuntelemaan erityisen tarkkaan.

– Tämä tuomaristo on keskimäärin meritoitunutta ja he tietävät, mistä puhuvat. Heiltä ottaisin kritiikkiä vastaan avoimin korvin, Salminen kannustaa.

X Factor Suomi -finaali sunnuntaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaina kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme