Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Roope Salminen ihmettelee tuomarien käytöstä X Factorissa: ”Pitäisi sanoa suoraan, että älä lopeta päiväduuneja”

Roope Salminen kertoo toivovansa, että X Factor Suomi -tuomarit olisivat kilpailijoita kohtaan tiukempia.

Artisti ja juontaja Roope Salminen vieraili Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa X Factor Suomi -ohjelman kolmannessa livelähetyksessä sunnuntaina 29.4. Salminen kertoi MTV.fin haastattelussa toivovansa ohjelman tuomareilta tiukempaa linjaa palautteessa, jota he antavat kilpailijoille.

Katso artikkelin yltä videolta Roope Salminen & Koirat -yhtyeen esitys X Factorin kolmannessa livelähetyksessä.

– En ymmärrä yhtään sitä, miksi pitää olla noin kiltti. Tällä alalla on sen verran vaikeaa pärjätä, että mielestäni on vastuutonta sanoa jollekin vähän keskivertoa paremmalle esiintyjälle, että olet loistava ja varma tähti. Mielestäni pitäisi sanoa suoraan, että älä lopeta päiväduuneja, Salminen toteaa.

– Mielestäni tuo on väärä paikka suojella kenenkään tunteita. Kaikki ymmärtävät, että jos he tulevat tällaiseen kilpailuun esiintymään, heille pitää voida antaa myös rehellistä ja suoraa palautetta, Salminen jatkaa.

Juontaja muistuttaa, että parhaimmillaan tiukka palaute voi auttaa tulevia artisteja kehittymään entisestään. 

– Parhaassa tapauksessa ne, jotka saavat kritiikkiä, sisuuntuvat ja tulevat takaisin seuraavana vuonna entistä parempana.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme