Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Roope Salminen ihmettelee X Factor -kilpailijan kappalevalintaa: "Kansa päättää, onko se hyvä vai ei"

Juontaja ja laulaja Roope Salminen ihmettelee avoimesti sitä, että X Factor Suomi -ohjelman kilpailijat uskaltavat esittää omia kappaleitaan suorissa lähetyksissä.

Roope Salminen ilmaisi MTV.fin haastattelussa huolensa koskien sitä, että kilpailijat esittävät omia kappaleitaan X Factor Suomi -ohjelmassa. Sunnuntaina 29.4. klo 19.30 starttaavassa lähetyksessä kuullaan Hanna-Maarian oma kappale Ainoo oikee

Katso artikkelin yltä videolta Roope Salminen & Koirat -yhtyeen esitys X Factorin kolmannessa livelähetyksessä.

– Siinä tapauksessa lähtee lähtökohtaisesti kuopasta. On todella paljon helpompaa pärjätä silloin, kun vetää jonkun todistetun hitin. Toisaalta, jos saat tällaisen alustan päästä esittelemään Suomen kansalle musiikkiasi, kyllähän se kannattaa käyttää, vaikka kilpailussa pärjääminen kärsisi. Jos sinulla on hyvä biisi, tämä on oikea paikka esitellä se. Kansahan sen sitten päättää, onko se hyvä vai ei, Salminen toteaa.

Hanna-Maarian uran jatkon kannalta Salminen pitää kuitenkin hyvänä asiana sitä, että naisella on intoa ja taitoa tehdä itse kappaleita.

– Jos haluaa olla suosittu artisti, siinä auttaa se, että on edes jotenkin mukana biisin teossa. Toki on niitäkin artisteja, joille tehdään biisit. Olisi kuitenkin kiva, että artistilla itsellään on jotain sanottavaa, ja odotan innolla, mitä Hanna-Maarialla on sanottavaa. 

Roope Salminen esiintyy sunnuntaina 29.4. X Factor Suomi -lähetyksessä Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme