Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aallolta uusi levy jo ennen euroviisuja – lähtee kiertämään Suomea ensi syksynä

Suomen X Factorissa tuomarinakin vaikuttava Saara Aalto julkaisee uuden albuminsa jo ennen euroviisuja. Lisäksi syksyllä on luvassa konserttisalikiertue Suomeen.

Lauantaina UMK-finaalissa esiintyvän Saara Aalto julkaisee uuden albumin jo ennen kuin hän suuntaa Portugaliin euroviisumatkalle. Artisti tiedotti asiasta perjantaina. Levy pitää sisällään kolmen jo julkaistun singlen lisäksi uusia kappaleita.

– Olen saanut tehdä biisejä mielettömien tiimien kanssa eri maissa ja mulle kasautui huippubiisejä jopa kolmen levyn verran. Tänä keväänä julkaistavalle levylle valitsin kappaleet, jotka saa ihmiset liikkumaan ja inspiroitumaan, kokemaan toivoa ja voimaa hyvällä fiiliksellä, Aalto kertoo. 

Aalto on julkaissut helmikuun aikana kolme uutta kappaletta, joista Suomen kansa ja kansainvälinen raati valitsevat lauantaina Suomen tämän vuoden euroviisujen edustuskappaleen. 

Uuden levyn tiimoilta Saara Aalto lähtee kiertämään Suomea. Hänen konserttisalikiertue starttaa lokakuussa Turusta. 

– On mahtavaa päästä esittämään uuden levyn biisejä suomalaiselle yleisölle kunnon kiertueella! Tämä on Brittien X Factorin jälkeen ensimmäinen kerta, kun ehdin lähteä kiertämään Suomea. Haluan, että yleisö pääsee näkemään ja kuulemaan jotain sellaista, mitä ei ole Suomessa aiemmin kokenut, Aalto lupaa. 

Euroviisujen vuoksi Aalto ei pääse paikalle X Factorin finaalilähetykseen 6.5. Mikäli joku Saaran valmentamista tytöistä pääsee kilpailun finaaliin, hän saa viimeisen valmennuksensa Portugalissa.

– Uskon, että tämä tekee X Factor -finaalista entistäkin jännittävämmän. Asiat eivät menekään ihan samalla tavalla kuin ne normaalisti menisivät. Sekoitetaan vähän pakkaa ja saadaan kivaa kansainvälistä humua, Aalto hehkutti MTV.fin haastattelussa tällä viikolla. 

X Factor Suomi -ohjelmassa nähdään Saara Aallon tiimin tuolihaastejakso sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme