Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aallon Meri-rakas avoimena paniikkihäiriöstä: "Minulla ei ole mitään hätää, kiitos Saaran ja terapian"

Suomea Euroviisuissa ensi keväänä edustavan laulajan X Factor -tuomari Saara Aallon puoliso summaa mennyttä Instagramissa vuotta.

Keväällä Suomen X Factorin tuomarina nähtävä ja toukokuussa Suomea Lissabonissa järjestettävissä Euroviisuissa edustavan laulaja Saara Aallon puoliso Meri Sopanen kirjoittaa Instagram-postauksessaan avoimesti vuodesta 2017.

Sopanen on ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Sitä jotenkin pysähtyy aina kun vuosi vaihtuu. Olen superkiitollinen/-onnellinen monesta asiasta ja samaan aikaan olen hyvin ristiriitaisissa fiiliksissä. Samaan aikaan, kun sain tehdä maailman siisteimpiä juttuja, niin samaan aikaan olen joutunut kokemaan paljon myös sellaista mitä ei kenellekään toivoisi, Sopanen kirjoittaa.

Meri kirjoittaa joutuneensa hyvästelemään tärkeän ihmisen aivan liian aikaisin ja että hänen "vanha kaverinsa" paniikkihäiriö on ollut läsnä elämässä paljon.

– Muistan tämän vuoden henkisesti yhtenä rankimpana ja toisaalta yhtenä upeimpana vuotena. Muistakaa pitää itsestänne ja toisistanne huolta. Minulla ei ole mitään hätää, kiitos Saaran ja terapian, mutta paljon on myös vielä edessä kaiken käsittelyssä. Ystävät ja perhe ovat supertärkeitä, mutta myönnän, että en ole itse jaksanut puhua kaikesta kaikille tänä vuonna. Mutta kiitos et olette.

– Jotkut asiat eivät unohdu koskaan, mutta helpottaa ajan kanssa. Ja vaikka tuntuu joskus elämä tosi epäreilulta ja pahalta, silti minut on siunattu ihanalla elämällä ja haluan antaa sen ilon tulla minun sisältä ja näyttää sen maailmalle. Tästä se lähtee! Sopanen kirjoittaa postauksensa lopuksi.


Meri Sopasen puoliso, laulaja Saara Aalto edustaa Suomea ensi toukokuussa Portugalin Lissabonissa järjestettävissä Euroviisuissa.

Aalto nähdään tänä keväänä Suomen X Factorin tuomarina yhdessä Michael Monroen, Mikael Gabrielin ja Suvi Teräsniskan kanssa. Syksyllä 2016 Aalto sijoittui Britannian X Factorissa toiseksi voiton vieneen Matt Terryn jälkeen.

Katso alla Saara Aalto -aiheisia videoita!
Katsomo-video ei ole saatavilla


X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavalla alkuvuodesta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme