Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto avautuu kiireistään brittilehdessä: ”En ehdi suunnitella häitäni!”

Laulaja Saara Aalto kertoo brittilehdelle hääsuunnitelmien edistyvän hitaasti. Yksi syy kiireille on Aallon pesti Suomen X Factorin tuomarina.

Laulaja Saara Aalto, 30, sanoo kiireisen aikataulunsa pakottaneen hänet ja puoliso Meri Sopasen, 28, siirtämään häiden aikataulua. Saara Aalto tekee uutta musiikkia ja valmistautuu myös tuomaroimaan X Factor Suomea.

Aalto ja Sopanen menivät kihloihin viime kesänä. Häät saavat kuitenkin vielä odottaa.

– Minulla ei ole aikaa suunnitella häitäni. Olen lähetelly Merille aiheeseen liittyviä kuvia, mutta paljon muuta emme ole tehneet, Aalto sanoo the Daily Mailille.

– Olisimme halunneet mennä naimisiin ensi vuonna. Mutta voi olla liian myöhäistä varailla paikkoja enää nyt.

Haastattelu viime syksyltä:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Aalto on ollut kiireinen tultuaan toiseksi Britannian X Factorissa viime vuonna. Sen jälkeen hän on muun muassa ollut kiertueella show'n muiden tähtien kanssa ja pitänyt Helsingissä oman ison konsertin huhtikuussa.

– Hullua ajatella, että vuosi sitten olin Britannian X Factorin koelauluissa. Sen jälkeen koko elämäni on muuttunut. Kiertue X Factorin kanssa oli fantastinen. En ikinä uskonut, että tällaista voi tapahtua suomalaistytölle, Aalto sanoo lehdelle.

Suomen X Factorissa Saara Aalto tuomaroi Mike Monroen, Suvi Teräsniskan ja Mikael Gabrielin kanssa. Aalto tulee ohjaamaan ohjelmassa yhtä ryhmää, samaan tapaan kuin Sharon Osbourne mentoroi häntä Britannian X Factorissa.

Aalto kertoo lehdelle, ettei ole ollut Osbourneen yhteydessä tammikuun jälkeen, mutta aikoo laittaa hänelle viestiä ja kertoa tuomarinpestistään.

Daily Mail kertoo Saara Aallon kirjoittavan uutta musiikkia samojen taustajoukkojen kanssa, jotka ovat tehneet musiikkia muun muassa Spice Girlsille ja Kylie Minoguelle.

– Haluan ensimmäisen singleni näyttävän hauskan puoleni. Se on nopeatempoista, ei mitään purkkapoppia, Aalto kuvailee uutta musiikkiaan.

X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme