Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto avoimena brittimedialle mielenterveydestään: "Menin lavalle itkien, mutta yritin silti laulaa"

X Factor Suomi -ohjelman tuomari Saara Aalto avautuu mielenterveydestään brittiläisessä radio-ohjelmassa. 

Suomen X Factorissa tyttöjä valmentava Saara Aalto kertoo radiojuontaja Dan WoottoninTalk radio -haastattelussa taistelustaan masennusta sekä ahdistusta vastaan.

Nainen paljasti haastattelussa sunnuntaina, että suomalaiset levy-yhtiöt eivät olleet halukkaita auttamaan häntä kansainvälisen uran rakentamisessa, kun hän nousi julkisuuteen Voice of Finland -ohjelman myötä.

Kansainvälisestä urasta haaveillut laulajatähti ei saanut levytyssopimusta, koska olisi halunnut laulaa englanniksi. Aalto kuvailee tunteneensa itsensä erittäin yksinäiseksi tuolloin. 

Laulaja kertoo haastattelussa tehneensä töitä 300 keikan vuositahdilla, mikä poltti hänet loppuun.

– Se johti tilanteeseen, missä tunsin olevani yksin. Olin todella surullinen, mutta tein silti keikkoja koko ajan. Menin lavalle itkien, mutta yritin silti laulaa, Aalto kuvailee.

Haastattelussa Saaran kerrotaan taistelevan edelleen oloa vastaan. Hänen oli määrä lentää sunnuntaina Israeliin euroviisujen ennakkojuhliin, muttei lopulta kyennyt lähtemään.

– Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen peruuttanut joitain asioita, Aalto kommentoi.

Lähde: The Sun

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!
Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme