Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto kommentoi kilpailijansa lähtöpasseja: ”Peli kovenee tosi nopeasti”

Saara Aallon mentoroima Fanny joutui jättämään X Factor Suomi -lavat taakseen. Aalto kuitenkin uskoo, että Fanny on tiellä tähtiin.

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt jännittävään vaiheeseen, jossa mukana on enää kilpailun neljä parasta laulajaa. Eilen sunnuntaina 22. huhtikuuta joukosta putosi kaksi kilpailijaa ja tuomarivalmentaja Saara Aalto joutui hyvästelemään tiimissään laulaneen Fannyn.

– Uskon, että Fanny osaa suhtautua tähän tosi positiivisesti. Hän on päässyt tekemään kaksi hienoa esitystä ja näyttämään taitonsa. Fanny on kehittynyt ihan hirveästi ja hänellä on kaikki ovet auki. Ei tässä ole mitään hätää, Saara Aalto kommentoi suojattinsa kohtaloa MTV.fin haastattelussa.

– Suomen versiossa peli kovenee tosi nopeasti, kun suorissa lähetyksessä putoaa aina kaksi kilpailijaa. Se on hirveä määrä ja olen prepannut kilpailijoita alusta saakka siihen, hän jatkaa.

Aalto on vakuuttunut siitä, että Fannyllä on tulevaisuus musiikin parissa. Hän pohdiskelee, voisiko Fanny alkaa tehdä musiikkia esimerkiksi bändin kanssa.

– Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Pitää olla itse avoin ja tehdä töitä. Tällaisesta ei pidä lainkaan lannistua, vaan ottaa kaikki ilo irti niistä asioista, joita hän on oppinut, Aalto toteaa ponnekkaasti.

Finaalinelikkoon kuuluvat yli 25-vuotiaiden tiimissä laulavat Henri-Aleksi ja Hanna-Maaria, poikien tiimin Raid sekä tyttöjen tiimin Tika. Suoria lähetyksiä on jäljellä enää kaksi ja koko kilpailun voittaja selviää sunnuntaina 6. toukokuuta huikeassa finaalilähetyksessä.

Katso videolta Fannyn tulkinta Pinkin kappaleesta What About Us?

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme