Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto muistelee omaa X Factor -matkaansa: ”Briteissä minulla itselläni ei ollut kauheasti sanavaltaa”

Laulaja Saara Aalto nähdään X Factor Suomi -ohjelmassa tuomarivalmentajan roolissa. Aallolla on runsaasti kokemusta laulukilpailuista.

Saara Aalto kilpaili Iso-Britanniassa X Factor UK -ohjelmassa syksyllä 2016 ja eteni kilpailussa upeasti hopeasijalle. Kilpailua seurattiin Suomessakin ennennäkemättömän tiiviisti ja se on avannut Aallolle lukemattomia ovia uralla.

Aalto jakaa tietoaan tänä keväänä X Factor Suomi -ohjelmassa, jossa hänet nähdään tuomarivalmentajan roolissa. Laulaja muisteli omaa X Factor -taivaltaan MTV.fin haastattelussa.

– Se on artistin pikakoulu, jossa joutuu miettimään kaikki puolet itsestään. Minkälainen laulaja olen, minkälaisia lauluja valitsen, mitä minulla on päälläni, Aalto kuvailee.

– Briteissä minulla itselläni ei ollut kauheasti sanavaltaa esityksien suhteen, mutta minulla oli varmaan tähdet kohdallaan, koska oma matkani oli juuri sellainen kuin halusinkin. Kaikki vaan natsasi yhteen, Aalto toteaa onnellisena.

Aalto antaa kunnian onnistumisesta ohjaaja Brian Friedmanille, jonka ansiosta esitykset olivat täynnä taikaa.

– Hän ymmärsi tyylini niin hyvin, että ajattelin, että ensimmäistä kertaa joku todella tajuaa minua. Siksi niistä esityksistä tuli niin minun näköisiäni.

X Factor Suomen seuraavassa jaksossa Saara joutuu kovan paikan eteen, kun hänen valmentama tyttöjen tiimi joutuu neljän tuolin haasteeseen. Yhdeksästä tytöstä vain neljä pääsee jatkoon.


X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme