Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto paljastaa – tämä laulaja jäi mieleen X Factorin koelauluista

X Factor Suomen koelauluissa nähtiin toinen toistaan upeampia esiintyjiä ja iso liuta koskettavia tarinoita.

X Factor Suomi -kisan koelaulut saatiin pakettiin sunnuntaina 25. helmikuuta ja jatkoon päässeet kilpailijat jaettiin neljään eri kategoriaan: tyttöihin, poikiin, yli 25-vuotiaisiin ja yhtyeisiin. Jokaista kategoriaa alkaa valmentaa yksi kisan tuomareista.

Tyttöjen ryhmän tuomarivalmentajana nähdään kansainvälistäkin suosiota niittänyt Saara Aalto. Itsekin laulukilpailuissa menestystä niittänyt Aalto pystyi samaistumaan kilpailijoiden tunnetiloihin läpi koelaulujen.

Laulajan mieleen koelauluista painui virolaissyntyinen Rünno, jonka tarina kosketti erityisesti.

– Rünno kertoi, aina kun hän laulaa, ihmiset sanovat hänelle, ettei hän osaa ja käskevät olemaan hiljaa. Kun hän sitten lauloi koelauluissa, hänellä oli ihan mieletön ääni, ja vaikka se ei ole millään tavalla valmis ja vaatii töitä, hänen tarinansa kosketti, Aalto kertoo MTV.fin haastattelussa.

Seuraavaksi kilpailijat joutuvat piinaavaan neljän tuolin haasteeseen. Jokaisen tiimin yhdeksästä esiintyjästä vain neljä pääsee jatkoon.

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme